آموزشتحلیل

تحلیل آنچین (On-Chain) چیست؟ آموزش تحلیل درون زنجیره ای ارز دیجیتال

استفاده از تحلیل زنجیره‌ای در تجارت ارزهای دیجیتال

در این مطلب، به تعریف و آموزش تحلیل درون زنجیره‌ای یا همان “آنچین” (Onchain) می‌پردازیم و نحوه استفاده از این تحلیل برای تجارت ارزهای دیجیتال را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

یک منبع منحصربه‌فرد برای تحلیل داده‌ها

یکی از ویژگی‌های بی‌نظیر بلاک‌چین، دسترسی عمومی به اطلاعات ذخیره شده در آن است. این ویژگی یک منبع ارزشمند برای تحلیل علوم داده و یادگیری ماشینی ایجاد می‌کند. ارزهای دیجیتال تنها دارایی‌اند که می‌توان فعالیت‌های سرمایه‌گذاری و معاملات آن‌ها را از دفتر کل عمومی مرتبط با آن استخراج و تجزیه و تحلیل کرد. این فرآیند به نام تحلیل درون زنجیره‌ای یا “آنچین” شناخته می‌شود.

تحلیل آنچین: ابزاری برای تجزیه و تحلیل رفتار تریدرها

در این مقاله، به شما نشان خواهیم داد که چگونه از تحلیل آنچین در تجارت ارزهای دیجیتال استفاده کنید. این ابزار برای تجزیه و تحلیل رفتار خرید و فروش تریدرها در بازار ارزهای دیجیتال بسیار مفید است. با استفاده از شاخص‌ها و معیارهای مختلف آن چین، می‌توانید الگوها و تغییرات در عملکرد بازارها را تجزیه و تحلیل کنید.

از طریق این تحلیل، می‌توانید به صورت دقیق‌تر پیش‌بینی‌ها و تحلیل‌هایی انجام دهید که به تصمیم‌گیری هوشمندانه‌تر در تجارت ارزهای دیجیتال کمک می‌کند. به عبارت دیگر، تحلیل درون زنجیره‌ای یک ابزار قدرتمند برای افزایش دانش و دقت در تجارت ارزهای دیجیتال می‌باشد.

تحلیل آن چین چیست؟

تحلیل آنچین به معنای بررسی فعالیت‌ها و معاملاتی است که بر روی بلاک‌چین یک ارز دیجیتال انجام می‌شود. افراد مشغول به تحلیل درون زنجیره‌ای، به‌منظور پیش‌بینی حرکت‌های قیمتی در آینده، با بهره‌گیری از شاخص‌ها و معیارهای مختلف، به بهبود فهم از شبکه می‌پردازند.

این نوع تحلیل، تا حدی شباهت با تحلیل بنیادی دارد که در آن تلاش می‌شود تا ارزش واقعی یک پروژه رمزارزی را درک کنیم. اما در تحلیل آنچین، با استفاده از اطلاعات عمومی موجود در بلاک‌چین، به بررسی ارزش کل شبکه می‌پردازیم.

همچنین، تریدرها و سرمایه‌گذاران با ترکیب تحلیل آنچین و تحلیل تکنیکی، استراتژی‌های معاملاتی خود را تعیین می‌کنند. به این ترتیب، با استفاده از داده‌های موجود درون زنجیره‌ای و همچنین با تحلیل نمودارها و الگوهای تکنیکی، نقاط ورود و خروج مناسب برای معاملات خود را شناسایی می‌کنند.

به طور کلی، تحلیل درون زنجیره‌ای از داده‌های مرتبط با کیف‌پول‌ها و معاملات در دسترس استفاده می‌کند تا رفتار تریدرها در بازار رمزارزها را تحلیل کند. این تحلیلات می‌توانند به تریدرها و سرمایه‌گذاران کمک کننده باشند تا تصمیمات بهتری در خصوص معاملات خود بگیرند.

مقایسه داده‌های آن چین و آف چین (Off-Chain)

در بلاک‌چین آف‌چین، تراکنش‌ها به طور خودکار اجرا و ثبت نمی‌شوند. این متفاوت از بلاک‌چین آن‌چین است که در آن تراکنش‌ها به صورت مستقیم بر روی شبکه انجام می‌شوند و ثبت می‌گردند. یک نقطه مهم در این دو نوع تراکنش، کارمزدهاست. در تراکنش با ثبت در بلاک‌چین، شما موظف به پرداخت کارمزد هستید، اما در تراکنش‌های آف‌چین، این موارد اعمال نمی‌شوند.

در بلاک‌چین، راه‌های مختلفی برای انجام تراکنش‌های برون از زنجیره وجود دارد. یکی از راه‌های ساده‌تر، انتقال کلید خصوصی کیف‌پول به فرد دیگر است که باعث انتقال کامل مالکیت به او می‌شود. از آنجا که در برخی بلاک‌چین‌ها مانند اتریوم به دلیل شلوغی شبکه، کارمزد تراکنش‌ها بالا می‌رود و زمان انتظار برای تأیید طولانی است، برخی افراد این روش را انتخاب کرده‌اند.

شاخص های تحلیل درون زنجیره ای

حال برای تحلیل تراکنش‌ها و فعالیت‌های درون شبکه، یک سری معیار و شاخص وجود دارد که هر کدام بر اساس حوزه مورد بررسی، به گروه‌های خاصی تقسیم‌بندی می‌شوند.

معیارهای تحلیل آنچین برای اندازه‌گیری قدرت شبکه

این شاخص‌ها به شما دیدی دقیق از امنیت، میزان استفاده و عملکرد سیاست‌های پولی یک شبکه را ارائه می‌دهند:

  1. آدرس‌های فعال (Active Addresses):
    این شاخص نشان‌دهنده تعداد آدرس‌هایی است که در شبکه فعالیت دارند. اگرچه این تعداد به تنهایی نشان‌دهنده تعداد کاربران نیست، اما نشان می‌دهد که آدرس‌ها توسط صرافی‌ها، ماینرها و افراد عادی استفاده می‌شوند. تاریخچه آدرس‌های فعال نیز با قیمت‌ها همبستگی داشته است.
  2. حجم معاملات (Trading Volume):
    این شاخص نشان‌دهنده مقدار رمزارزی است که بین آدرس‌ها تبادل می‌شود. به عنوان مثال، در تاریخ 24 تیر 1401، حجم معاملات بیت‌کوین به نزدیکی 30 میلیارد دلار رسید.
  3. صدور روزانه (Daily Issue):
    این شاخص تعداد کل توکن‌های جدیدی را که به ماینرها و دارندگان توکن‌ها در یک روز پاداش داده می‌شود، نشان می‌دهد. این شاخص نحوه عملکرد سیاست‌های پولی شبکه را نمایان می‌سازد.
  4. توزیع عرضه (Supply Distribution):
    این شاخص درصد توکن‌های نگهداری‌شده در آدرس‌های مختلف از نظر اندازه را نشان می‌دهد. به عنوان مثال، تغییرات تعداد آدرس‌هایی که بیش از 10 هزار بیت‌کوین دارند و آدرس‌هایی که کمتر از 10 بیت‌کوین دارند، اطلاعاتی راجع به توزیع عرضه ارائه می‌دهد.
  5. درآمد ماینرها (Miner Revenue):
    این شاخص مجموع توکن‌هایی که به علاوه کارمزد به ماینرها پرداخت می‌شود را نمایش می‌دهد. درآمد بالا نشان‌دهنده سلامتی شبکه و انگیزه ماینرها برای حفظ امنیت و دریافت پاداش است.
  6. نرخ هش (Hash Rate):
    این شاخص میزان قدرت پردازشی که توسط ماینرها برای امنیت شبکه تولید می‌شود را اندازه‌گیری می‌کند. نرخ هش بالاتر نشان‌دهنده امنیت بیشتر در بلاک‌چین است.

اندیکاتورهای آنچین برای بررسی رفتار خریداران و فروشندگان

با وجود اینکه اندیکاتورهای درون‌زنجیره‌ای در قسمت قبل معیارهایی برای ارزیابی سلامتی بلندمدت شبکه را فراهم می‌کنند، اما معیارهای این بخش بیشتر به فعالیت‌های میان‌مدت و کوتاه‌مدت توجه می‌کنند. به طور مفصل‌تر، این شاخص‌ها به اندازه‌گیری مقدار رمزارزی که توسط ماینرها، صرافی‌ها و افراد عادی نگه‌داری می‌شود، می‌پردازند و میزان سود یا ضرر حاصل از این نگهداری را تشخیص می‌دهند.

به عنوان مثال، با توجه به انتقال‌های با مقدار زیاد به صرافی‌ها و با داشتن اطلاع از سودآوری قابل توجه سرمایه‌گذاران بلندمدت در طول 6 ماه اخیر، می‌توان فرض کرد که این حرکت به هدف فروش و حفظ سود انجام شده و انتظار تصحیح در بازار باید داشته باشیم.

  1. مصرف روزهای کوین‌ها (Coin Days Destroyed):
    این شاخص از طریق تعداد کوین‌هایی که طی یک روز منتقل شده‌اند، ضربدر تعداد روزهایی که پیش‌تر نگه‌داری شده‌اند، محاسبه می‌شود. به عبارت دیگر، این شاخص ترکیبی از حجم مالی و زمان نگهداری را نشان می‌دهد. افزایش مصرف روزهای کوین‌ها به معنای خروج کوین‌ها از وضعیت نگه‌داری و سود مالک آن‌ها است.
  2. سود و ضررهای تحقق‌یافته (Realised Profits and Losses):
    این معیار ارزش دلاری بیت‌کوین‌هایی که با سود یا ضرر فروخته‌شده‌اند را اندازه‌گیری می‌کند. به عنوان مثال، اگر هزینه‌ی خرید 10,000 دلار و درآمد فروش 50,000 دلار باشد، سود تحقق‌یافته 40,000 دلار می‌باشد.
  3. عرضه در سود و ضرر (Supply in Profit and Loss):
    این معیار نسبت کوین‌هایی را که در وضعیت سود یا ضرر قرار دارند به آخرین قیمت نشان می‌دهد. در بازاری که به سمت رشد می‌رود، کوین‌های بیشتری در وضعیت سود قرار دارند.
  4. ارزش (سرمایه) واقعی (Realised Cap):
    این اندیکاتور ارزش دلاری تمام کوین‌های یک ارز دیجیتال که توسط مخازن مختلف نگه‌داری می‌شود را محاسبه می‌کند. افزایش این مقدار نسبت به مارکت‌کپ، که از ضرب تعداد کل کوین‌ها در قیمت فعلی تشکیل شده، به نشانه‌ای از سودآوری کلی بازار است.
  5. ترمو کپ (Thermo Cap):
    این اندیکاتور ارزش دلاری توکن‌های پرداختی به ماینرها برای اعتبارسنجی شبکه را نمایش می‌دهد. کاهش این مقدار در طول زمان نسبت به مارکت‌کپ، به نمایش کاهش فشار عرضه از طرف ماینرها و کاهش تأثیر آن بر روی قیمت می‌پردازد.
  6. موج‌های هولد (HODL Wave):
    این معیار نسبت بیت‌کوین‌هایی که برای بازه‌های زمانی مختلف، از کمتر از یک ماه تا بیش از هفت سال نگه‌داری می‌شوند را نمایش می‌دهد. به عبارت دیگر، این معیار نشان‌دهنده درصد بیت‌کوین‌هایی است که توسط سرمایه‌گذاران بلندمدت نگه‌داری می‌شوند. به عنو

ان مثال، تعداد بیت‌کوین‌هایی که برای بیش از هفت سال نگه‌داری می‌شوند، در دوره‌ی زمانی اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته است که نشان‌دهنده اهمیت نگه‌داری بلندمدت توسط سرمایه‌گذاران است.

شاخص های درون زنجیره ای برای ارزیابی قیمت یک ارز دیجیتال

در هنگام مداوم ترید ارزهای دیجیتال مانند بیت‌کوین، آگاهی از وقوع اتفاقات در بازار بسیار اهمیت دارد. ممکن است در مواجهه با پرسش‌هایی مانند “آیا باید محتاط باشم یا ریسک بپذیرم؟” به دنبال جواب باشید. در اینجا، نسبت‌هایی که در این بخش ذکر شده است، به درک روندهای کوتاه‌مدت بازار رمزارزها کمک می‌کنند.

  1. ارتباط ارزش بازار و ارزش واقعی (MVRV):
    این نسبت، ارتباطی بین ارزش بازار و ارزش واقعی را نمایان می‌کند. در تحلیل آن‌چین، این نسبت دارای اهمیت بسیاری است (برای جزئیات بخش قبل را مشاهده کنید). به عنوان مثال، افزایش ارزش MVRV برای بیت‌کوین در تاریخ، به معنای نزدیک شدن قیمت به یک سقف محلی بوده است. همچنین، کاهش این نسبت به نزدیکی قیمت به یک کف محلی اشاره می‌کند.
  2. نسبت ارزش شبکه به تراکنش (NVT):
    این نسبت ارزش بازار (مارکت کپ) را با حجم معاملات مقایسه می‌کند. به طور خلاصه، با تقسیم ارزش بازار به حجم معاملات، نسبت NVT به دست می‌آید. در دنیای رمزارزی، NVT معادل مفهوم “قیمت به درآمد” در بازارهای سنتی است. این نسبت نشان‌دهنده تطابق ارزش بنیادین یک شبکه رمزارزی با قیمت فعلی آن است. مقادیر پایین NVT به احساسات نزولی اشاره می‌کند و مقادیر بالا نیز به احساسات صعودی و مثبت اشاره دارد.
  3. مدل انباشت به جریان (S2F):
    انباشت به جریان یا Stock to Flow یک مدل است که به پیش‌بینی قیمت بیت‌کوین می‌پردازد. به عبارت دیگر، این مدل با توجه به افزایش پذیرش بیت‌کوین، پیش‌بینی می‌کند که قیمت آن تا سال 2025 به 1 میلیون دلار افزایش خواهد یافت.
  4. نسبت عرضه استیبل کوین (SSR):
    این نسبت، تفاوت بین عرضه یک ارز دیجیتال و عرضه یک استیبل کوین را نشان می‌دهد. این نسبت نمایان‌گر قدرت خرید بیت‌کوین در دوره کوتاه‌مدت است.

آیا به عنوان یک سرمایه‌گذار بلندمدت یا تریدر کوتاه‌مدت عمل می‌کنید، این ابزارهای آن‌چین به شما دید دقیق‌تری از بازار ارائه می‌دهند و در تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه به شما کمک می‌کنند. تحلیل درون‌زنجیره‌ای بخشی جدید از تجزیه و تحلیل است که هنوز به طور کامل به کار برده نشده است. این ابزارهای آن‌چین همچنین راهی برای درک اتفاقات در بلاک‌چین یک رمزارز فراهم می‌کنند. همچنین تریدرها از این معیارها به همراه اندیکاتورهای تکنیکالی مانند شاخص قدرت نسبی (RSI) برای تصمیم‌گیری بهتر استفاده می‌کنند.

محدودیت‌های تحلیل آنچین

اگرچه تحلیل درون زنجیره‌ای دارای ویژگی‌های متمایز است، اما هنوز در مرحله شکل‌گیری قرار دارد و با توجه به محدودیت داده‌ها، احتمال تغییر در این معیارها و ظهور روندهای جدید در آینده وجود دارد.

تفسیر دقیق و صحیح اندیکاتورهای آن‌چین نیاز به مقایسه آن‌ها بین انواع مختلف رمزارزها دارد. همه بلاک‌چین‌ها به یکدیگر مشابه نیستند. به عنوان مثال، بیت‌کوین به عنوان طلای دیجیتالی متمرکز است و اتریوم برای توسعه اپلیکیشن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این وجود، در کل، رشد اندیکاتورهای درون زنجیره‌ای نمایانگر روند مثبتی است. اما محدودیت‌های تحلیل درون زنجیره‌ای به عنوان موارد زیر هستند:

  • در دسترس بودن داده‌های تاریخی بیت‌کوین (و حتی رمزارزهای جدیدتر) کمتر از یک دهه است. در طول زمان، احتمال کاهش قابلیت اطمینان برخی از شاخص‌ها یا تغییر تفسیر آن‌ها با توجه به داده‌های متناقض وجود دارد.
  • راه‌حل‌های لایه دو مانند شبکه لایتنینگ در بیت‌کوین و پلاسما و رول‌‌آپ‌های مختلف در اتریوم، پتانسیل تغییر در حجم معاملات درون زنجیره‌ای و تأثیرگذاری بر اندیکاتورها را دارند. تفسیر این معیارها ممکن است با تغییر فعالیت‌های درون زنجیره‌ای تطابق پیدا کند.
  • اغلب معیارهای آن‌چین اختصاصاً سیگنال‌هایی برای چرخه‌های بلند مدت بازار ایجاد می‌کنند. به همین دلیل، این تحلیل احتمالاً برای تریدرهای کوتاه مدت یا اسکالپرها کاربرد کمتری دارد. با این حال، این تریدرها می‌توانند با ترکیب دقیق اندیکاتورهای درون زنجیره‌ای با داده‌های دفتر سفارش و تحلیل تکنیکال، از این ابزارها بهره‌برداری کنند. به عنوان مثال، با مقایسه داده‌های آن‌چین با دفتر سفارش، نواحی حمایت و مقاومت مهم می‌توانند شناسایی کنند.

پلتفرم و وب سایت های ارائه‌دهنده خدمات تحلیل آنچین

با استفاده از اکسپلوررهای بلاک مانند “اتر اسکن” برای اتریوم و “اسنوتریس” برای آوالانچ، می‌توانید آدرس‌های کیف پول یا قراردادهای هوشمند را بررسی کنید. با این حال، این پلتفرم‌ها به تجمیع داده‌ها محدودند و ابزارهایی برای تفسیر ارزش این داده‌ها ارائه نمی‌دهند.

یک راه دیگر برای جمع‌آوری داده‌های آن‌چین، اجرای نود توسط خودتان است. این عملیات به شما امکان می‌دهد یک نسخه از دفتر کل یک ارز دیجیتال را ذخیره کنید و تراکنش‌ها را کنترل نمایید. این داشتن یک نسخه از بلاک‌چین به شما اجازه می‌دهد به داده‌ها به سرعت دسترسی داشته باشید که در مقایسه با دیگران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اما این روش نیز نیاز به فضای ذخیره‌سازی قابل توجه و دانش فنی دارد.

راهگذاری سوم، استفاده از وبسایت‌های ارائه‌دهنده خدمات تحلیل درون زنجیره است. با گسترش این صنعت، پلتفرم‌هایی برای میزبانی داده و ارائه تحلیل‌های درون زنجیره به تریدرها و سرمایه‌گذاران در حوزه رمزارزها به وجود آمده است. به طور عمده، این وبسایت‌ها از تکنیک‌های یادگیری ماشین برای شناسایی موجودیت‌های مختلف از جمله ماینرها و صرافی‌ها استفاده می‌کنند. در این بخش، به بررسی ویژگی‌های برخی از این پلتفرم‌ها می‌پردازیم.

کوین متریکس (CoinMetrics)

سایت CoinMetrics.io که در سال 2017 به تأسیس رسیده، اطلاعات مهم از جمله معیارهای درون‌زنجیره‌ای و تحلیل عمیق بازار برای 37 رمزارز اصلی را به صورت رایگان ارائه می‌کند. این پلتفرم ارائه دهنده خدمات گوناگونی است که به عنوان نمونه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارائه داده‌های شبکه از جمله ابزارهای تصویرسازی، نمودارهای جریان ورودی و خروجی در صرافی‌ها، معیارهای عمر رمزارز و سوابق تراکنش‌ها
  • ارائه داده‌های بازار از 20 صرافی بزرگ جهان
  • ارائه شاخص‌های مختلف
  • ارائه داده‌های تهیه شده توسط شخص ثالث مانند تحلیل احساسات در توییتر

همچنین، چارت‌های نموداری از نرخ مرجع و فرمول‌ها نیز به عنوان تکمیل‌کننده به پورتفوی محصولات کوین متریکس اضافه شده‌اند.

پلتفرم تحلیل آن چین کوین متریکس

سایت تحلیل آنچین لوک اینتو بیت کوین (LookIntoBitcoin)

وب‌سایت LookIntoBitcoin.com یک پلتفرم است که به ترسیم مدل‌های چرخه‌های بازار خرید و فروش بیت‌کوین و همچنین معیارهای آن‌چین می‌پردازد.

پلتفرم تحلیل درون زنجیره ای لو اینتو بیت کوین

گلسنود (Glassnode)

گلسنود، یک شرکت سوئیسی است که به خاطر اندیکاتورهای متنوع و نوآورانه‌اش در زمینه بلاکچین شناخته می‌شود. پلتفرم این شرکت دارای رابط کاربری ساده‌ای است و از بسیاری از شاخص‌های آن‌چین به‌صورت رایگان استفاده می‌کند. همچنین، با خرید اشتراک ماهانه یا سالانه، به تنوع بیشتری از اندیکاتورها و تحلیل‌های درون زنجیره‌ای این وبسایت دسترسی خواهید داشت.

گلسنود به‌طور منظم گزارش‌های دقیقی از بازار منتشر می‌کند. همچنین، در بخش “آکادمی” این وبسایت، امکان آموزش اندیکاتورها و مفاهیم مرتبط با آن‌چین نیز وجود دارد.

گلسنود

پلتفرم تحلیل آن چین اینتو د بلاک (IntoTheBlock)

IntoTheBlock.com یک پلتفرم تحلیلی است که ابزارهای متنوعی در زمینه درون‌زنجیره‌ای، داده‌های دفتر سفارش و تجزیه و تحلیل احساسات بازار را برای انواع ارزهای دیجیتال ارائه می‌دهد. اندیکاتورهای بلاکچین موجود در این وبسایت به چهار دسته اصلی زیر تقسیم‌بندی می‌شوند:

۱. Ownership: ارائه چشم‌اندازی مبتنی بر مالکیت

۲. Financial: پوشش اطلاعات قیمت به منظور تبدیل دادن تراکنش‌ها به چشم‌اندازهای سودآوری یا ارزش پولی

۳. Network: مشاهده رشد کاربران، الگوهای تراکنشی و هزینه‌ها

۴. Social: استفاده از معیارهای تلگرام و گیت‌هاب به‌منظور تجزیه و تحلیل احساسات بازار

اینتو د بلاک

سنتیمنت (Santiment)

Santiment.io یک وبسایت است که مجموعه‌ای جامع از معیارهای تحلیل درون زنجیره ای را همراه با تفاسیر، توضیحات و تصویرسازی‌های گویا ارائه می‌دهد. همانند بسیاری از پلتفرم‌های دیگر، در سانتیمنت گزینه‌های عضویت رایگان و پولی وجود دارد. همچنین این وبسایت به مداوم در حال توسعه و بهبود معیارهای جدید و بهینه‌سازی اندیکاتورهای فعالی است تا به تریدرها بهترین تجربه کاربری را فراهم آورد.

وبسایت تحلیل درون زنجیره ای سنتیمنت

وب سایت CQ.Live

CQ.Live به دلیل ارائه ابزارهای تحلیلی برای پیگیری جریان صرافی‌ها، ماینرها و فعالیت‌های میان افراد، ابزار ضروری هر تریدر است. این وبسایت همچنین داده‌های آن‌چین مربوط به بیت‌کوین، اتریوم و ارزهای استیبل را نیز ارائه می‌دهد.

وبسایت cqlive

سایت تحلیل درون زنجیره ای برنامه‌های غیر متمرکز دپ رادار (Dappradar)

وبسایت DappRadar.com به منظور پیگیری بیش از ۳۰۰۰ اپلیکیشن غیر متمرکز ایجاد شده است. این پلتفرم عملاً به عنوان مرکزی مهم برای دسترسی به رتبه‌بندی و رنکینگ متنوعی از برنامه‌های مالی غیر متمرکز در نظر گرفته می‌شود. علاوه بر این، DappRadar به عنوان یک کانال توزیع برای توسعه‌دهندگان نیز عمل کرده و جامعه کاربری را گسترش داده و برنامه‌های خود را معرفی می‌کند.

پلتفمر تحلیل آنچین دپ رادار

دون آنالتیکس (Dune Analytics)

وبسایت DuneAnalytics.com به‌طور اصلی برای تحلیل و تصویرسازی داده‌های درون زنجیره‌ای اتریوم مناسب است. این پلتفرم قابلیت دسترسی به داده‌های مرتبط با قراردادهای هوشمند این بلاک‌چین را به کاربران ارائه می‌دهد و با استفاده از چارت‌ها و نمودارها، از جمله گراف قیمت اتریوم، این داده‌ها را تجزیه و تحلیل می‌کند.

سایت تحلیل درون زنجیره ای دون آنالتیکس

سایت تحلیل آنچین کریپتو کوانت (CryptoQuant)

CryptoQuant.com یک پلتفرم مستقر در سئول، کره جنوبی است که تمرکز خود را بر روی ارائه داده‌های درون زنجیره‌ای بیت کوین، اتریوم و استیبل کوین‌ها قرار داده است. این داده‌ها با استفاده از API یا به‌صورت مستقیم در زبان‌های برنامه‌نویسی مانند پایتون، R و اکسل در دسترس قرار دارند. این پلتفرم امکان دسترسی به اطلاعات مرتبط با آن‌چین، صرافی‌ها، ماینرها و شبکه را فراهم می‌کند.

پلتفرم تحلیل آن چین کریپتو کوانت

انی‌بلاک آنالیتیکس (Anyblock Analytics)

AnyblockAnalytics.com یک شرکت مستقر در آلمان است که به علاوه ارائه داده‌ها و ابزارهای آن‌چین، خدمات مشاوره حرفه‌ای برای پروژه‌های بلاک چینی نیز فراهم می‌کند. این وبسایت با شاخص‌های منحصربه‌فرد خود، توانایی پویش و جستجو در بیش از ۲۲ رمزارز مبتنی بر بیت کوین و اتریوم را به کاربران ارائه می‌دهد.

پلتفرم انی بلاک

جمع‌بندی

همانطور که تجزیه و تحلیل بنیان‌های یک شرکت برای درک بهتر آنکه چگونه عملکرد می‌کند، تحلیل آنچین نیز شامل بررسی داده‌های عمومی در بلاک‌چین ارزهای دیجیتال است تا به یک دید بهتر از ارزش و کاربران شبکه دست یابیم. در عالم رمزارزها، تحلیل درون‌زنجیره به‌جای بررسی ترازنامه، گردش مالی و وضعیت درآمدی، به تجزیه و تحلیل تراکنش‌ها، معیارهای شبکه و داده‌های کیف‌پول‌های کاربران می‌پردازد تا ارزش و ویژگی‌های آن‌ها را تعیین کند. با اینکه تحلیل آن‌چین هنوز به پتانسیل خود نرسیده است، اما داده‌های عمومی موجود حالا آن را به عنوان یک ابزار جذاب برای مسائلی مانند یادگیری ماشینی تبدیل کرده‌اند.

آموزش تحلیل تکنیکال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا